Wilt u adverteren?

 

ZIE DE NIEUWE WEBSITE:

WWW.DEROZET.MEDIA

 

Zakelijk adverteren

Hét Nieuwsblad voor de regio oostelijk van Nijmegen + de duitse grensstreek.

Stuur een email

Ontdek zakelijk adverteren

Zakelijk adverteren in huis-aan-huisbladen is een interessante vorm van reclame voor ondernemers. Regionale huis-aan-huisbladen hebben namelijk een grotere lokale dekking dan dagbladen en het plaatsen van een advertentie erin is goedkoper dan het plaatsen van een advertentie in een dagblad. Als je adverteert in een regionale krant, bereik je in ieder geval de juiste doelgroep. Indien je een advertentie wilt plaatsen in een veel gelezen streekkrant in regio Nijmegen, is De Rozet de krant die je zoekt.

Onze acquisiteurs / advertentieverkopers zijn

Op deze pagina vind je onze tarieflijst, daarop staan alle gegevens die u nodig heeft,
zoals verschijningsdata, millimeterprijzen, kolombreedtes, etc
Ook een bestandje met enkele advertentievoorbeelden kan je aanklikken
Voor adverteren op de voorpagina of een redactionele pagina gelden andere prijzen.

Wilt u ook adverteren in De Rozet? Neem contact op!

Ik wil adverteren

Wil je zakelijk adverteren in een van de meest complete huis-aan-huisbladen in de regio?

Als je zakelijk wilt adverteren in een van de meest volledige huis-aan-huisbladen van de regio, zijn wij de partij die je zoekt. Dankzij de regionale insteek waarmee wij onze kranten al jaren vullen, zien veel lokale ondernemers De Rozet als een interessant medium om in te adverteren. De mogelijke formaten van de advertenties variëren enorm. Eigenlijk is alles mogelijk qua advertentieformaat: van een klein ‘zoekertje’ of Rozetje tot een dubbele hartpagina. Je kunt natuurlijk zelf compleet materiaal aanleveren, maar wij kunnen de advertentie ook voor je vormgeven. Hiernaast vind je onze tarieflijst met de tarieven voor het zakelijk adverteren. Daarop staan alle gegevens die je nodig hebt, zoals verschijningsdata, millimeterprijzen, kolombreedtes en dergelijke. Je vindt hier ook de prijzen van enkele advertentievoorbeelden. Voor zakelijk adverteren op de voorpagina of een redactionele pagina gelden andere prijzen. Ontdek bijvoorbeeld onze unieke autotests, een unieke manier om als autodealers je aanbod onder de aandacht te brengen.

Laat een advertorial in onze streekkrant plaatsen

Een advertorial is een betaald (commercieel) artikel. Als je liever een artikel in ons nieuws- en advertentieblad hebt om je product of bedrijf aan te prijzen, dan kan dat ook. Het tarief is hiervoor € 35,- per 100 woorden. Om zakelijk te adverteren in de Rozet kun je op diverse manieren contact met onze redactie opnemen. Als je vertegenwoordiger bent van een reclamebureau of iets dergelijks, neem dan contact op het kantoor van de Rozet in Ubbergen, Rijksstraatweg 11, 6574 AA Ubbergen. Kom langs, bel of e-mail ons. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 44515566 en via e-mail op info@derozet.media. Heb je een bedrijf in één van de dorpen in ons verspreidingsgebied, dan kun je gelijk met de betreffende buitendienstmedewerker contact opnemen.

De Rozet