Wilt u adverteren?

Op donderdag 26 mei treedt El Mundo op om 14.00 uur en om 15.00 uur op in Museumpark Orientalis (Heilig Landstichting). Het optreden is op het Plein van Pilatus, dit ligt op de Romeinse straat. Vanaf de ingang is het ongeveer 20 minuten lopen. Er rijdt ook een busje. De entreeprijs voor volwassenen is 11 Euro, voor kinderen 7 Euro, met de Museumjaarkaart is de entree gratis. Zie ook www.museumparkorientalis.nl.
Het Nijmeegse Wereldmuziekkoor El Mundo is een vernieuwend wereldmuziekkoor met een verrekijker op de toekomst! Het koor zingt de muzikale pareltjes van de wereld. Robuuste liederen uit Afrika, diepgaande melodieën uit Europa en vurige ritmes uit Zuid-Amerika.
Laat je door de eeuwen heen meeslepen door onze tango’s, volksliederen, ballades en liefdesliederen. Het koor swingt, ontroert, verstilt, verwondert en inspireert; de zangers en zangeressen én het publiek. En dit alles onder leiding van onze zeer ervaren en betrokken dirigent Willem van den Heuvel.

Graag breiden we ons koor verder uit met nieuwe leden! El Mundo is een gezellig koor dat bestaat uit 45 zangers en zangeressen onderverdeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen.
Heb je interesse om mee te zingen met ons koor? Kom dan kijken en meedoen met onze repetitie. We repeteren iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 uur repeteert in het Canisius College aan de Berg en Dalseweg 207 in Nijmegen. Mail hiervoor onze secretaris Jona Maitland via het mailadres secretariaat@wmk-elmundo.nl. Of kom kijken bij ons optreden.

De Rozet