Wilt u adverteren?

4 februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die kanker kan hebben.

Kanker doet veel met je, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft grote gevolgen voor jou en je dagelijks leven. Voor jou als patiënt, maar ook voor de mensen om je heen.

Voor (ex)kankerpatiënten en hun omgeving zijn er veel vormen van zorg beschikbaar. Het Marikenhuis draagt daaraan haar steentje bij. Je bent bij ons altijd welkom voor een luisterend oor, specifieke vragen of gewoon een kop koffie. Het Marikenhuis verzorgt veel verschillende activiteiten die jou en je naasten kunnen ondersteunen als je met kanker te maken hebt.

Op Wereldkankerdag kun je hiermee kennismaken. Het Marikenhuis opent op zaterdag 4 februari van 12 tot 16 uur haar deuren voor iedereen die meer wil weten. Er zijn creatieve workshops, er zijn speciale verwenactiviteiten, we geven informatie over onze lotgenotengroepen, over kanker en je werk en hulp bij de voorbereidingen op gesprekken met je arts. Maar er is ook informatie over aangepaste lingerie en over pruiken. Van Healing Touch, Mindfulness en Spelen met Klanken tot nagels lakken door een nagelstyliste, stoelmassage en kleur/imago-advies door een styliste.

Het Marikenhuis, centrum voor mensen geraakt door kanker, heet je warm welkom!
Je vind het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.

De Rozet