Wilt u adverteren?

NIJMEGEN. Een deel van de Hengstdalseweg is van 2 november 7.00 tot 30 april 3 november 17.00 uur afgesloten voor al het verkeer vanwege werkzaamheden. Het gaat om het gedeelte tussen de Beukstraat en de Sophiaweg, dat is aan vervanging toe. De werkzaamheden starten bij de kruising van de Beukstraat. En dan werken we in fases richting de Sophiaweg.

Nieuwe situatie
Dit gedeelte van de Hengstdalseweg wordt een fietsstraat waar je 30 km per uur mag rijden. Verder vervangen we de riolering en leggen we een speciaal ‘infiltratieriool’ aan tegen wateroverlast. We investeren in het behoud van de kastanjebomen door rondom de bomen de grond te verbeteren. Er komen nieuwe bomen en het park dichtbij de Sophiaweg wordt iets groter.

Werkzaamheden
De werkzaamheden voeren wij in 4 fases (delen) uit. De Hengstdalseweg tussen de Beukstraat en de Sophiaweg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Er is een omleiding.

Werkzaamheden in 4 fases:
Fase 1: 2 november 7.00 tot 18 december 17.00 uur
Fase 2: 11 januari 2021 7.00 tot 5 februari 17.00 uur
Fase 3: 8 februari 2020 7.00 tot 30 april 2021 17.00 uur
Fase 4: een paar dagen in de week van 18 in verband met het asfalteren van de weg
 
Omleidingen
Het verkeer wordt omgeleid via de rotonde Hengstdalseweg/Broerdijk: Broerdijk, Berg en Dalseweg en Broerdijk/Kwakkenbergweg/Sophiaweg. Buslijn 8 (Nijmegen Hatert-Centraal Station-Berg en Dal) rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. Meer informatie op breng.nl

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het ontwerp op https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/hengstdal/project/hengstdalseweg-tussen-beukstraat-en-sophiaweg-gedeeltelijke-reconstructie

De Rozet