Wilt u adverteren?

Het Marishuis, Looistraat 57, Heumen presenteert met trots:
Woensdag 13 September, 20.00 – 22.00:
Wachten op Piazolla.
Een schitterend muzikaal theaterprogramma over de zoektocht van de wereldberoemde Argentijnse bandoneonist Astor Piazolla.
Twee topmuzikanten die je niet mag missen!
Shireen Kaijadoe is een veelzijdig zangeres. Zij nam zanglessen Flamenco o.a. bij o.a. Antje Herber en Falu de Cai. Shireen kreeg tango zangles van de Argentijn Guillermo Rozenthuler. In december 2018 kwam tevens het nummer “Not me, Mai Nahi” uit, ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van sexueel geweld. Dit prachtige eigen nummer is in het bijzijn van de Dalai Lama in Mumbai ten gehore gebracht. Te beluisteren op Spotify.
Sebastiaan Oosthout gaf op16 jarige leeftijd  zijn eerste openbare optreden met o.a. de Chaconne van Bach Busoni in zijn geboortestad Nijmegen.
Begin jaren 90 studeerde hij aan het New Engeland Conservatory, Boston, USA, bij Patricia Zander. Optredens in Rusland, Amerika en Duitsland volgden. Samen met de Amerikaanse pianiste Kimberly Harrison vormde hij een duo met als hoogtepunt punt het optreden in de Hermitage theaterzaal in St Petersburg. Met violist Kolja Lessing treedt hij regelmatig op in binnen- en buitenland.
Enkele jaren geleden verscheen de CD Don’t push the piano Samen met zangeres Shireen Kaijadoe vormt hij het duo Revolver.

Toegang is vrij, optreden vindt –overdekt- buiten plaats. Neem dekens of warme kleding mee. Aan de bar kan gepind worden, neem wel kontant geld mee voor de hoed voor de artiesten.

 

De Rozet