Wilt u adverteren?

Mathilde Verbeek heeft samen met haar moeder en vriend het initiatief gestart om met een touringbus +/- 85 Oekraïense vluchtelingen bij de grens op te halen en in Nederland in veiligheid te brengen. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar nu zijn zij nog op zoek naar een aantal onderdakadressen voor wanneer deze mensen in Nederland aankomen.

Mathilde woont in Nijmegen , haar moeder in Beesd. In beide plekken zijn er al een flink aantal adressen voor onderdak, maar ze zoeken nog een aantal opvangplekken in de regio.

Daarnaast zamelen ze vandaag (woensdag) en donderdag avond (tussen 18:00 en 21:00) nog hulpgoederen/ spullen in om mee te nemen in de bus naar de grens. Denk aan medicijnen, verbandmiddelen, toiletartikelen, etc. Deze kunnen worden ingeleverd op Waalbandijk 79 te Nijmegen. Alle hulp enorm wordt enorm gewaardeerd!

De link
https://donorbox.org/hulp-aan-oekraiense-families wordt gebruikt voor dit initiatief voor o.a. het organiseren van dekentjes, eten en drinken voor onderweg en ook voor (zorg) ondersteuning tijdens en na de reis.

Meer over het initiatief kunt u evt. ook lezen op https://www.voxweb.nl/nieuws/student-vertrekt-met-bus-vol-hulpgoederen-naar-grens-oekraine.

Mathilde Verbeek, +31630685055

De Rozet