Wilt u adverteren?

In september wordt er, tegen de achtergrond van de expositie Gezichten van Dementie, voorlichting gegeven over dementie. Wat is eigenlijk dementie? Wat is het verschil met ouderdoms-vergeetachtigheid? Welke vormen van dementie zijn er naast Alzheimer? Hoe verloopt de ziekte en wat zie je aan iemand die dementie heeft? En hoe kun je communiceren met je naaste met dementie? Dit zijn allemaal vragen die mensen hebben over dementie. Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten die in het kader van de expositie gehouden worden. Ze worden georganiseerd door Alzheimer Nederland regio Nijmegen.

Middag of avond
Omdat sommige mensen liefst overdag de deur uit gaan en anderen juist ’s avonds hebben we twee bijeenkomsten georganiseerd, eentje op een middag en de andere op een avond. U kunt dus kiezen waar u heen gaat.
De voorlichtingsavond vindt plaats op woensdagavond 22 september, van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De spreker op deze avond is ouderenpsycholoog John Ekkering.

De voorlichtingsmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 29 september, van 14.00 tot 15.30 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. De spreker op deze middag is Annemiek Bielderman van het Radboud UMC.
Beide voorlichtingsbijeenkomsten vinden plaats in de protestantse kerk in Groesbeek, Kerkstraat 18. U kunt dan natuurlijk ook de expositie Gezichten van Dementie bekijken.

De Rozet