Wilt u adverteren?

Kanker is een ingrijpende ziekte. Kun je met andere voeding een positieve invloed hebben op het herstelproces? Wil je kijken wat je er zelf aan kunt doen? Woensdag 29 november van 19.30 – 21.30 uur organiseert het Marikenhuis samen met BaseLine Voedingsadviesburo een interactieve thema-avond overdiverse aspecten die hierbij spelen. Locatie: Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. De avond is gratis toegankelijk.

Veel mensen willen met voedingsaanpassingen bereiken dat zij zich beter in hun vel voelen, zowel mentaal als fysiek. Zeker als je te maken hebt (gehad) met kanker en de behandelingen daarvan. Je hoort en leest veel over gezonde voeding, over ‘wat vooral goed’ zou zijn. Maar wat is waar en zinvol; hoe onderscheid je feiten en fabels?

Deze avond gaan we rondom dit onderwerp in op al die vragen die bij je leven. Dus breng ze mee! De diëtist zal deze vragen meenemen in haar uitleg over voeding en kanker. Het wordt een interactieve avond, waarin ruimschoots gelegenheid is tot het stellen van vragen, discussie en reacties van jou als betrokkene.

Inleider is Henrike Lassche, diëtist bij BaseLine Voedingsadviesburo. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken betreffende voeding en kanker. Hun motto: “Met BaseLine beter in uw vel!”. Uitgaande van jouw wensen en mogelijkheden zoeken ze samen met jou naar oplossingen die bij je passen en die werken.

Aan het einde van de avond zal er ook aandacht zijn voor het maandelijks spreekuur in het Marikenhuis door Mariëlle Claassen, collega-diëtist van Henrike bij BaseLine, en de wekelijkse kooklessen door natuurvoedingskok Marjanne Marinissen.

De avond is voor iedereen die voor, tijdens of na kanker, jong en oud, meer wil weten over de invloed van voeding op kanker en op het herstel ervan.

Aanmelden: Thema-avond: Voeding en kanker

www.marikenhuis.nl

De Rozet