Wilt u adverteren?

Op Vlierhof, net over de grens bij Millingen, is ruimte voor allerlei vormen van vrijwilligerswerk en persoonlijke ontwikkeling. We bieden een inspirerende locatie waar mensen zich welkom voelen en tot bloei kunnen komen. Vrijwilligers of ‘blijdragers’ zijn een belangrijk onderdeel voor Vlierhof. We zijn volop in beweging en kunnen altijd extra hulp gebruiken, ook van mensen uit de buurt.

Bio Dynamische Groenten
Op Vlierhof wordt sinds tien 2012 biologische groenten, fruit en noten verbouwd. En sinds 2016 zijn we zelfs Demeter gecertificeerd. Deze certificering is de hoogst haalbare onderscheiding in de Biodynamische landbouw. Omdat biologische tuinbouw ook veel handmatig en kleinschalig werk vraagt, willen we graag enthousiaste vrijwilligers verwelkomen.

Vlierhof Tuin-Team
Er zijn veel werkzaamheden die onder ons als tuinteam vallen. Onkruid wieden, spitten, zaaien, uitplanten, oogsten, snoeien etc. Wij zijn nog op zoek naar mensen die op regelmatige basis kunnen en willen bijdragen. Groene vingers zijn fijn, maar zeker niet noodzakelijk. Wij leggen je graag uit wat er gedaan kan worden en hoe wij hier te werk gaan. Als je een passie hebt voor tuinieren dan ben je van harte welkom op Vlierhof.

Labyrint
Op Vlierhof hebben we een prachtig kruiden labyrint. Daar vind je allerlei kruiden en bloemen die zorg nodig hebben. We zoeken iemand die zich wil ontfermen over deze mooie plek op Vlierhof en zich daarmee ook wil verbinden aan onze leefgemeenschap als vrijwilliger.

Klusagenda: vrijwilligersdagen
Kom je mee klussen/vrijwilligen van 25-29 mei? We gaan mooie verbonden klusdagen organiseren, waarin we samen werken aan deze mooie plek. Een aantal dagen waar we lekker fysiek bezig zijn, lekker eten, sauna, dans, meditatie en nog zoveel meer. Je kunt ook overnachten in je eigen tent of in een bed/kamer. Deelnemen aan onze Vrijwilligersdagen geeft je de mogelijkheid tot leren kennen van en het verbinden met mensen; het geeft je inzichten, kennis en ervaring.

Contact
We komen graag in contact met mensen die hierin interesse hebben, neem contact op met Maryam Janssen via maryam@vlierhof.org.

De Rozet