Wilt u adverteren?

Het Talent Event op 30 oktober in Nijmegen

Het Talent Event Rijk van Nijmegen is een matchingevent/banenmarkt voor iedereen uit de regio die werk zoekt of van baan wil veranderen. Het event vindt op 30 oktober plaats in De Vasim in Nijmegen. Deelnemende werkgevers staan open voor de unieke talenten en skills van de deelnemers en gaan op basis hiervan met hen in gesprek. Er is keuze uit een ochtend- of middagprogramma. Special guest Samir Fighil opent het event. Inschrijven is nodig kan tot en met 24 oktober op de website van het Talent Event: u.uwv.nl/talentevent-nijmegen

Ochtend- en middagprogramma
Tijdens de inschrijving voor het Talent Event maken de deelnemers een keuze voor het ochtend- of middagprogramma. Daarnaast vullen zij een online talentenlijst in. Naast meerdere matchingsgesprekken met werkgevers, kan een deelnemer van het Talent Event kleur- en kledingtips krijgen en een profielfoto’s of een ‘vaardigheden-cv’ laten maken. Ook is het mogelijk  advies te vragen over scholings- en beroepsmogelijkheden. Verhalenverteller en Nijmegenaar Samir Fighil opent het Talent Event. Hij neemt de bezoekers mee in zijn persoonlijk verhaal en vertelt hoe hij zijn eigen talenten heeft weten te benutten. Talent Event vindt plaats in De Vasim in Nijmegen.

Talentgerichte matching
De organisatie verwacht dat op basis van de match op talenten interessante gesprekken ontstaan. Medeorganisator en adviseur leerwerkloket Jan-Willem Brandt: “Het is soms een lastige opgave voor werkgevers; het vinden van nieuwe medewerkers op de huidige arbeidsmarkt. Het cv van de kandidaat en de functieomschrijving zijn lang niet altijd meer bepalend voor de perfecte match. Daarom vullen deelnemers tijdens hun inschrijving voor het Talent Event een online talentenlijst in. Deelnemende werkgevers hebben vacatures omgezet naar vaardigheden die zij zoeken in een nieuwe medewerker.  Op basis van deze talenten/vaardigheden ontstaan er matches. Verschillende bedrijven uit diverse sectoren zijn vertegenwoordigd. Met een focus op gewenste talenten kijken we vooruit en is er meer kans op een duurzaam resultaat.”

Meer informatie is te vinden op u.uwv.nl/talentevent-nijmegen

De Rozet