Wilt u adverteren?

Het ontvluchten van de file op Schiphol of op wegen naar het zuiden is een kunst apart.Het kuddedierdenken staat niet centraal op de vakantiebeurs bijzondere reizen.De beurs nodigt organisaties uit die maatwerkreizen centraal stelt. Vliegschaamte is niet meer nodig en ‘massmarketreizen” naar toeristische trekpleisters evenmin. Op de ‘Vakantiebeurs bijzondere reizen’ vindt u gemotiveerde organisaties,die andere reizen aanbieden dan de middenmaat.

Stevenskerk, 21 en 22 januari 2023
zaterdag 21 januari  11:00 – 18:30 u
zondag 22 januari. 10:00 – 18:00 u

Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!

Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst.Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

‘Bijzonder’ betekent ook dat u voorbij geloodst wordt aan toeristische ‘highlights’ die u uit een gids kunt halen maar door middel van maatwerk die facetten van een land leert kennen die een kenner u alleen kan vertellen.

Laat u verrassen op twee fantastische dagen waar u ook de mogelijkheid heeft uit ca. 250 ‘live presentaties’ over onbekende stukken Europa en delen van de wereld te kiezen die vaak goedkoper zijn dan u denkt! ‘Bijzonder’ betekent: opdoen van verfrissende nieuwe ervaringen!

De Rozet