Wilt u adverteren?

Op 1,2 en 3 oktober vindt de officiële eerste editie van The Dutch 750 plaats in het Gelderse landschap. Dit is een uitdagende wielertocht, samen voor een ander. De wielrenners gaan de uitdaging aan om met elkaar geld in te zamelen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland.

Over The Dutch 750
Tijdens The Dutch 750 fietsen sportievelingen samen 125 tot maximaal 750 km voor het goede doel door het prachtige Gelderse landschap. Dit is niet een gewone toertocht maar een toertocht in pelotonformatie, onder professionele begeleiding en die op verschillende snelheden zal worden gereden.

De eerste dag start de toer op Droompark de Zanding, onderdeel van EuroParcs en zal René Verhulst de Burgemeester van Ede het startshot geven. De toer gaat dwars over de Veluwe naar Veenendaal. De tweede dag fietsen de deelnemers door Nationaal Park de Hoge Veluwe en langs mooie dorpen als Hoenderloo, Loenen en Eerbeek. De laatste dag voert de toertocht via Ermelo en Nijkerk, maar ook Apeldoorn en Arnhem worden gepasseerd en zullen de deelnemers weer finishen op Droompark de Zanding, onderdeel van EuroParcs.

Deze toer staat in het teken om samen voor een ander een bedrag bij elkaar te fietsen voor Make-A-Wish Nederland en Support Casper. Enthousiaste wielrenners kunnen zich nog inschrijven, aanmelden als vrijwilliger of de wielrenners steunen doormiddel van een donatie. Wil je meer weten, kijk op www.thedutch750.nl..

De Rozet