Wilt u adverteren?

Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Of je nu geïnteresseerd bent in literatuur, geschiedenis of filosofie, er is altijd een leesclub die aansluit bij jouw interesses. Maak kennis met de leesclubs van Senia op 12 of 14 december in Bibliotheek Nijmegen.

Samen lezen
In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend.

Informatiebijeenkomsten

Maak op dinsdag 12 december om 14 uur kun je vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia. Liever in een avond-leesclub? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 14 december om 19.00 uur. Beide bijeenkomsten zijn in Bibliotheek Nijmegen [Mariënburg 29]. Toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs is welkom. Bij genoeg animo worden ter plekke nieuwe leesclubs opgericht. Graag vooraf aanmelden via Marja.vanalmelo@senia.nl.

De Rozet