Wilt u adverteren?

Voor vrouwen uit de gemeente Berg en Dal organiseert Pro Persona Connect i.s.m. Sterker sociaal werk op donderdagmiddag 19 oktober de empowermentcursus ‘Spring!’ in Groesbeek. Een cursus voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, een positief steuntje in de rug kunnen gebruiken, zelfvertrouwen op willen bouwen en beter voor zichzelf op willen komen.

Het gevoel soms vast te zitten in het leven, dat dingen niet gaan zoals gewenst heeft iedereen wel eens. Als dit langere tijd aanhoudt dan kunnen er klachten ontwikkeld worden zoals somberheid, stress en spanning. Daarom is het belangrijk om weer grip te krijgen op zichzelf en het leven oftewel empowerment.

In de cursus ‘Spring!’ gaan vrouwen met elkaar aan de slag. Herkenning en leren hoe positief verder te kunnen in het leven worden besproken. Ook krijgen deelnemers meer zelfvertrouwen, leren ze beter voor zichzelf op te komen en leren ze zich minder te laten beïnvloeden door anderen. De cursus is geen therapie, maar een steun in de rug om verder te komen. Deelnemers worden uitgedaagd: Spring erin en Spring mee!

De cursus start op donderdagmiddag 19 oktober van 14.00-16.00 uur in Groesbeek.

Er zijn 6 bijeenkomsten, begeleid door medewerkers van Pro Persona en Sterker sociaal werk.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Geïnteresseerden uit de gemeente Berg en Dal kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl. Vooraf zal er een kennismaking zijn met de cursusleiders.

De Rozet