Wilt u adverteren?

Berg en Dal – Relatiebemiddelingsbureau DatingOost organiseert woensdagmiddag 2 november 2022 een speeddate voor alleenstaande senioren (doelgroep ±63-75jr) in Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal. 


Wat is een speeddate? 

Tijdens korte gesprekjes van ±7 à 8 minuten meerdere alleenstaande senioren ontmoeten die ook serieus weer op zoek zijn naar een vriend/in of eventueel liefdevolle relatie. 

Na het rinkelen van het belletje nemen de heren plaats aan het volgende tafeltje. Iedereen krijgt bij binnenkomst een eigen lijst waarop ze hun keuzes kenbaar kunnen maken. De lijsten worden na afloop ingeleverd bij de organisatie en binnen een week krijgen de deelnemers de uitslag. DatingOost verzorgt de gehele middag. Persoonlijk welkom bij de entree, dit voelt vertrouwd en stelt gerust.

Speeddaten is een hele pure, maar ook makkelijke manier om met meerdere singles kennis te maken. Je kwetst nooit iemand, want niemand ziet wat je noteert op je matchkaart. Op ieder tafeltje liggen vragenkaartjes als je even niet weet wat te vragen vanwege de spanning. 

Een speeddate voor senioren is uniek voor Oost-Nederland. Uit de vorige speeddate februari jl. in Berg en Dal is een blijvende relatie voortgekomen. Dat is waar we het voor doen!
Een lidmaatschap van Dating Oost is niet nodig, vooraf aanmelden is wel noodzakelijk voor de juiste verhouding man/vrouw.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met www.DatingOost.nl of tel.0546-492899 

De Rozet