Wilt u adverteren?

Dankzij het bericht in De Rozet hadden we veel aanmeldingen, maar helaas hebben we moeten besluiten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. 

Tot onze spijt moeten wij jullie laten weten dat onze bijeenkomst “Soepie met de PvdA-fractie” op zaterdag 3 oktober a.s. in De Sprong in Ooij niet door kan gaan. 

Gezien de Corona ontwikkelingen is het onverstandig om bij elkaar te komen. Alle bijeenkomsten vanuit de gemeente zijn momenteel (weer) digitaal en PvdA landelijk adviseert ons ook dringend om geen activiteiten te organiseren waarbij wij mensen uitnodigingen in een zaaltje of iets dergelijks. 
Ook hadden we meer dan 30 aanmeldingen, waardoor we niet kunnen voldoen aan de vereisten vanuit de Rijksoverheid omtrent groepsgrootte.

We zijn natuurlijk erg blij met deze mooie respons.  Wij krijgen ook heel veel reacties op onze columns in De Rozet. Erg spijtig dus ook dat we elkaar niet live kunnen spreken. 

Natuurlijk willen we heel graag met jullie in gesprek  zijn en blijven, want er speelt veel in Ooij, en in Berg en Dal, en jullie als bewoners weten dat als beste. Wanneer we weer bij elkaar kunnen komen is momenteel niet te zeggen. 

Als jullie op korte termijn met ons in gesprek willen, laat het ons dan per omgaande e-mail weten. 
Dan nemen wij contact op en kunnen we een (beeld)bel afspraak maken. 
“Gewoon” punten meegeven of vragen stellen via de e-mail kan natuurlijk ook altijd.

Wij willen jullie danken voor de aanmelding; het willen meedenken en meepraten. We hopen elkaar op een later moment alsnog te zien.
Voor nu: blijf alsjeblieft gezond. Let op jezelf en zie om naar elkaar.

met vriendelijke groet,
namens de (steun)fractie en het bestuur van de afdeling

Henny van der Pol
Afdelingsvoorzitter
PvdA-Berg en Dal

+31 (6) 51135671

hennyvanderpol@icloud.com

bergendal@pvda.nl

Home

https://facebook.com/PvdABergenDal

De Rozet