Wilt u adverteren?

De Scharrelkids mogen weer scharrelen! Ga jij op woensdag 9 september met ons mee op ontdekkingstocht door de Natuurtuin in het Goffertpark? Deze activiteit voor kinderen van 8 tot 12 jaar wordt georganiseerd in samenwerking met IVN Rijk van Nijmegen.
 
Wij mensen kunnen naar een winkel om eten te kopen. Of we halen het uit onze moestuin. In het dierenrijk gaat dat natuurlijk anders. Het gaat er onderling soms hard aan toe om het buikje gevuld te krijgen. Kun je als vogel aan lekkere hapjes komen vandaag of heb je de pech dat je zelf een lekker hapje wordt? Is het vandaag eten of gegeten worden?
 
We gaan het allemaal zelf ontdekken. Op de akker, in het water en bij de composthoop. Doe je mee?
 
Startpunt, kosten en aanmelding:
Deze ontdekkingstocht begint om 15.00 uur bij de ingang van Natuurtuin Goffert aan de Goffertweg 19 in Nijmegen. Om 17.00 uur kun je daar weer opgehaald worden.
Schrijf je vooraf in bij De Bastei: ga naar debastei.nl/ontdekkingstocht of bel 024-3297070. Deelname kost € 3,00. Vrienden van het IVN en De Bastei betalen € 1,50.
 
Let op: Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. We zullen in kleine groepjes werken. Ben je verkouden of heb je koorts dan mag je helaas niet mee.
 
Kijk voor meer informatie op www.debastei.nl.

De Rozet