Wilt u adverteren?

Vanaf 19 april: Samen koken in het Marikenhuis!
Gezonde voeding en een bewuste leefstijl kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van kanker. Ze hebben ook een positief effect tijdens het herstelproces in de behandelperiode en verkleinen de kans op terugkeer van de kanker. ‘Eet veel volkoren-producten, groente, fruit en peulvruchten zoals bruine bonen en linzen.’
Het is een van de aanbevelingen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF) om de kans op kanker te verkleinen en het herstel te bevorderen. Met die aanbeveling in het achterhoofd start het Marikenhuis vanaf 19 april een kookcursus voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten waarin telkens wordt gestart met informatie over (een van) voornoemde voedingsmiddelen. Daarna wordt een lekker gerecht gemaakt waarbij telkens één specifiek voedingsmiddel centraal staat.
Elke bijeenkomst duurt anderhalf uur, daarna is het samen proeven en genieten van wat er is gekookt. De kooksessies worden begeleid door Susana Madrid en Gaby Martens, vrijwilligers bij het Marikenhuis.

Meer info en aanmelding: www.marikenhuis.nl.

Samen koken in het Marikenhuis, eerste bijeenkomst op dinsdag 19 april, 10.00 uur. Vervolgdata: Data: dinsdag 10 mei, 24 mei en 14 juni 2022.
Het Marikenhuis vindt u aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen.
Volop parkeerruimte achter/naast Marikenhuis (Rentmeesterlaan)

De Rozet