Wilt u adverteren?

De Brabanthallen in Den Bosch gaat op zaterdag 9 september haar deuren openen voor de 33e editie van THE BIG EVENT, ’s werelds grootste poppen en teddyberenbeurs. Deze bijzondere manifestatie, is de perfecte plek voor liefhebbers van poppen en teddyberen om hun verzamelingen uit te breiden.

Op de beurs vind je een grote selectie van antieke en moderne poppen, teddyberen en poppenhuisminiaturen. Er zijn bijvoorbeeld poppen uit verschillende tijdperken, zoals 19e-eeuwse poppen uit Duitsland en Frankrijk, poppen uit de jaren ’50 en ’60 uit Amerika, en hedendaagse poppen waaronder de realistische Reborn-babypoppen en de populaire Blythe-dolls uit China en Korea. Er zijn ook verschillende soorten teddyberen sommigen tot op de draad versleten uit de jaren 20 maar ook artistieke handgemaakte teddyberen in verschillende stijlen en materialen.

Daarnaast zijn er stands met poppen en teddyberenaccessoires, zoals kleding, patronen, stoffen, kant en band, meubilair, pruikjes, glazen ogen en poppenwagens.
De 33e editie van THE BIG EVENT is een unieke kans om de wereld van poppen en teddyberen te ontdekken. Het is de perfecte plek om nieuwe items voor je verzameling te vinden en je kennis over poppen en teddyberen uit te breiden. Samengevat heeft THE BIG EVENT alles te bieden wat een verzamelaar of maker van poppen en teddyberen zou kunnen wensen. Nieuwsgierig geworden? Laat je verrassen tijdens ‘THE BIG EVENT en maak er een gezellige dag van!
Openingstijden, entreeprijzen en adres: Zaterdag 9 september 2023 van 10.00 tot 17.00 uur  Entreeprijs volwassenen € 10,-  65+ € 8,- kinderen tot 12 jaar gratis.
Adres: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK   ’s-Hertogenbosch Nederland

De Rozet