Wilt u adverteren?

Nijmegen – Running Team Simba uit Nijmegen organiseert zaterdag 10 juli vanaf 09:00 uur talententesten voor jeugdige hardlopers. Ben je tussen 11 en 22 jaar en vind jij hardlopen leuk dan ben je van harte welkom om je hardlooptalent te laten testen. De testen zijn op atletiekbaan Brakkenstein aan de Heemraadstraat te Nijmegen. Als blijkt dat je over het nodige hardlooptalent beschikt dan mag je vervolgens enkele weken gratis met ons meetrainen.
Voor aanmelden en/of meer informatie over de talententesten kun je contact opnemen met Martijn Venhuizen (info@runningteamsimba.com of tel. 06-46046219).
Running Team Simba heeft als doel het scouten en opleiden van talentvolle atleten uit Nijmegen en omgeving en daarnaast het trainen en begeleiden van regionale/nationale topatleten. In de afgelopen jaren hebben meerdere atleten van ons team deelgenomen aan Europese Kampioenschappen voor junioren.
Bij de Europese Kampioenschappen voor junioren in het Estse Tallinn (van 15 t/m 18 juli) zal Yasmine Abbes aan de start staan van de 1500 of 3000 meter. Voor meer informatie over Running Team Simba zie ook: www.runningteamsimba.com

De Rozet