Wilt u adverteren?

Niet weggooien, maar repareren en opnieuw gebruiken!

Laatste RepairCafé van 2022!

Op zaterdag 10 december 2022 van 13.00-15.00 uur is er weer een RepairCafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek.

In het RepairCafé staan onze vrijwilligers voor u klaar voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk e.d.

Bij huishoudelijke apparaten kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers etc., maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals cassettedecks en platenspelers.

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met vragen over de werking van uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Wij adviseren u graag en zo mogelijk voeren wij dit ook voor u uit.

Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen en er is een fietsenmaker.

De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen en een vrijwillige bijdrage aan het RepairCafé.

Ook zonder kapot apparaat bent u welkom om binnen te lopen en gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken.

Voor meer informatie: Metty Kainama, 06 10 47 45 89 of Piet Visser, 06 41 22 67 99.

De Rozet