Wilt u adverteren?

Iedereen die graag iets creatiefs wil leren, maar nog twijfelt over wat, kan in de week van 19 t/m 25 september gratis cursussen komen uitproberen bij Lindenberg Cultuurhuis. De hele week is er een breed aanbod in dans, theater, schrijven, muziek en beeldende kunst. Vanwege de grote vraag naar muzieklessen is er op zondag 19 september een extra Proeflessendag, speciaal voor muziek. Op deze dag vinden er gratis proeflessen in zang en op diverse instrumenten plaats. Deelname is gratis, inschrijven is wel even noodzakelijk en kan tot vrijdag 17 september 12.00 uur.
Proeflessendag Muziek op 19 september
Op zondag 19 september is er tussen 12.00 en 16.30 uur voor het eerst de mogelijkheid om ook op instrumenten een proefles te volgen. Je kunt je inschrijven voor een proefles viool, cello, piano, accordeon, gitaar, basgitaar, harp, drums, saxofoon, klarinet, trompet, hoorn, trombone, blokfluit, dwarsfluit en zang. Daarnaast vertonen verschillende docenten op het grote podium in de Lindenbergzaal hun muzikale talent, met hun band of solovoorstelling.
Proeven in de startweek van het nieuwe cursusseizoen
De rest van de week, van 20 t/m 25 september, is er een breed aanbod aan bekende en nieuwe cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst die die week starten. In deze eerste week van het nieuwe cursusseizoen zijn mensen van harte welkom om van de eerste les te proeven. Daarnaast vertonen verschillende docenten in de Steigerzaal hun talent, met hun band of theatervoorstelling.
Een greep uit het nieuwe aanbod: Circus voor volwassenen, Spoken word (14+), Songproducing (15+) en Zeefdrukken.
De inschrijving voor een proefles of voorstelling van onze docenten is geopend op www.delindenberg.com/nieuws/proeflessenweek. Inschrijven voor de proeflessenweek kan tot vrijdag 17 september 12.00 uur. Direct inschrijven op een cursus is altijd mogelijk.

De Rozet