Wilt u adverteren?

Vrijdag 3 juli om ca. 14.15 uur wordt in de Protestantse Kerk aan de Kerkstraat 18 in Groesbeek-Centrum de tentoonstelling geopend van de Limburgse schilder Jouk Boon. De expositie is iedere vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur te zien tot en met de Monumentendagen op 12 en 13 september.
Jouk Boon werkt met diverse technieken, zoals potlood en pastelkrijt, maar vooral met acrylverf. Veel van zijn schilderijen hebben een religieuze thematiek, hij houdt zich kritisch positief bezig met het christelijk geloof. Er zal een deel van zijn kruisweg te zien zijn naast ander werk.
De expositie maakt deel uit van de zomeropenstelling van de Protestantse Kerk in Groesbeek. In de zomermaanden is de kerk naast de wekelijkse diensten op zondagmorgen om 10.00 uur ieder vrijdagmiddag geopend van 14.00-16.00 uur. Iedereen is welkom: om te genieten van de lichte ruimte in de kerk, voor een goed gesprek, om een kaarsje aan te steken, om te luisteren naar muziek, om de expositie te bekijken, om meer te weten te komen van de geschiedenis van één van de oudste gebouwen in Groesbeek en om even te lopen over het mooie kerkhof naast de kerk met bijzondere graven.

De Rozet