Wilt u adverteren?

Arnhem – Op 25 en 26 november opent stadion Gelredome zijn deuren voor een ware schatzoekersparadijs: de Mega Snuffelmarkt. Met maar liefst 550 kramen gevuld met tweedehands spullen, curiosa en vintage items, belooft dit evenement een van de grootste markten van Nederland te zijn.

Van antieke vondsten tot unieke snuisterijen, de Mega Snuffelmarkt biedt bezoekers de kans om te slenteren langs een diverse selectie van kraampjes in de zoektocht naar iets bijzonders. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze markt heeft voor ieder wat wils.

De toegangsprijs bedraagt € 5,- voor volwassenen, en kinderen onder begeleiding tot 12 jaar hebben gratis toegang tot dit fantastische evenement. Bovendien is parkeren volledig gratis.

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de Mega Snuffelmarkt, bezoek de officiële website: www.vlooienmarkten.nl.

Mis dit niet – duik in de schatten zee van de Mega Snuffelmarkt en beleef een gezellige dag vol verrassingen en vondsten!

De Rozet