Wilt u adverteren?

Maak kennis met de bouw- en techniekbranche tijdens inloopmiddag op dinsdag 31 januari

De bouw- en techniekbranche biedt veel kansen, baanzekerheid en doorgroeimogelijkheden. De branche staat te springen om personeel. Om mensen kennis te laten maken met regionale werkgevers en opleiders in de bouw en techniek is er op 31 januari een inloopmiddag in de Hubertushal in Nijmegen.

Iedereen is welkom: opleiding, ervaring en aanmelding is niet nodig. Om 14.00 uur geven wethouders dhr. Brom en dhr. Van Elferen het feestelijke startsein.

In de Hubertushal in Nijmegen zijn 31 januari van 14.00 uur tot 17.00 uur ruim 20 werkgevers en opleiders uit de regio aanwezig. De bezoekers kunnen direct met hen in gesprek over de branche, het bedrijf, de (opleidings)mogelijkheden en vacatures. Zo zien, horen en ervaren zij wat er mogelijk is in de bouw- en techniekbranche.

Startsein voor maandelijkse inloopmiddag

Het doel van de inloopmiddag is om mensen laagdrempelig te laten ontdekken wat de wereld van de bouw en techniek te bieden heeft. En hen te interesseren voor een baan of opleiding in deze branche. De inloopmiddag wordt iedere laatste dinsdag van de maand georganiseerd. Op 31 januari geven wethouders dhr. Brom en dhr. van Elferen het feestelijke startsein.

Iedereen is welkom

Iedereen die interesse heeft in bouw en techniek is van harte welkom om binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig. De Hubertushal is gevestigd aan de Sint Hubertusstraat 10 in Nijmegen. Er is voldoende, gratis, parkeergelegenheid.

De Rozet