Wilt u adverteren?

STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater organiseert op woensdag 17 maart 2020, 16.00 – 17.30 uur een online Duitsland borrel

De Duitse GmbH
Duitsers doen het liefst zaken met Duitse bedrijven

U wilt met uw product de Duitse markt op? Goed plan, Duitsland staat er economisch beter voor dan de meeste andere landen in de eurozone. Daar moet dus wel handel inzitten voor Nederlandse bedrijven. De vraag is alleen, hoe bereik je deze markt? Allereerst door alle drempels uit de weg te ruimen, die een Duitse afnemer ervan zouden kunnen weerhouden met u zaken te doen. Want Duitsers doen nu eenmaal het liefst zaken met Duitse bedrijven. Een Duitse leverancier levert namelijk op basis van bekende spelregels. Is de leverancier een buitenlands bedrijf, werpt de samenwerking onherroepelijk vraagtekens op. Vraagtekens die bij uw afnemer niet eens opkomen, als u als Duits bedrijf onder Duitse bedrijven optreedt. Ook in deze `coronaperiode´ biedt de GmbH een aantal voordelen.

Het Duitse civiele recht en handelsrecht kent verscheidene rechtsvormen, waaruit de ondernemer kan kiezen. De GmbH is bij het middenbedrijf de meest populaire bedrijfsvorm. Alvorens met een GmbH op de Duitse markt actief te worden, is het raadzaam ter zake kundige adviseurs te raadplegen omtrent het oprichten van een vestiging, de kosten van een dergelijke stap, de gevolgen voor gedetacheerde werknemers, maar ook over de uitgangspunten bij het incasseren van vorderingen. De specialisten Freddy Heinzel en Alexander Crämer, Rechtsanwälte op het gebied van GmbH-oprichting wijzen u met plezier de weg.

__________________________________________________________________________

Alle gegevens op een rijtje

Datum: woensdag 17 maart 2021
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: Online
Deelname: aan de deelname zijn geen kosten verbonden
Aanmelding: Tot 15 maart 2021 via https://bit.ly/3rx4akC

De Rozet