Wilt u adverteren?

Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. De volgende editie vindt plaats op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. Al ruim 2500 mensen zijn lid. De banenmarkt richt zich op werkgevers en werkzoekenden in de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar.

Werkgevers uit de regio delen op 5 oktober hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen vanaf 23 september tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Tijdens de Online Banenmarkt brengen we vacatures en werkzoekenden bij elkaar, maar er worden ook onderling tips en contacten gedeeld. Mensen komen in beweging, zijn zichtbaar en vergroten hun netwerk. Allemaal heel belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.

Meet Up met werkgevers uit de regio
Om nog meer interactie mogelijk te maken organiseren we tijdens de Online Banenmarkt Meet Ups. Dit zijn online ontmoetingsessies voor werkzoekenden waarbij telkens één bedrijf centraal staat. Regionale werkgevers organiseren deze sessies speciaal voor de leden van de banenmarkt. Voor ‘beginners’ is er een Meet Up over LinkedIn, online netwerken en profilering.

Aanmelden is eenvoudig
Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en ga naar www.banenmarkt-rvn.nl. U wordt dan automatisch naar de LinkedIn pagina van de Online Banenmarkt geleid. Vraag op deze groepspagina uw lidmaatschapsverzoek aan (via de blauwe knop). U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.

De Rozet