Wilt u adverteren?

Het is alweer bijna VAKANTIE! Ga samen met OERRR van Natuurmonumenten op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter? Een unieke speurtocht van twee km door het bos van Heumensoord. Én aan het einde een verrassing van de boswachter.

Kom jij mee speuren?
Je loopt deze tocht helemaal coronaproof met je eigen gezin. Van de boswachter krijg je bij de start een speurkaart mee. Hiermee kun je op zoek gaan naar de lievelingsdieren van de boswachter. Onderweg kom je langs de zandkuil waar je heerlijk kunt spelen. En helemaal leuk, kinderen van OERRR mogen gratis mee doen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Koop van tevoren online een kaartje. Per gereserveerde kaartje is er een presentje. Dus heb je 3 kinderen en geef je er 2 op, dan zijn er 2 presentjes. Je kiest uit een tijdvak waarin je wilt beginnen. Je mag er dan zolang over doen als je wilt. Reserveer snel want er zijn iedere dag maar 50 plekken. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. En uiteraard kunnen kinderen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende ouder of volwassene.

Er zijn diverse dagen waarop de speurtocht gelopen kan worden tussen woensdag 17 februari en zondag 28 februari. Je kunt starten tussen 13.30– 15.30 uur. De tijd die je aanklikt is de tijd waarop je kunt starten. Je kunt net zolang over de tocht doen als je zelf wilt. Breng wel je eigen pen of potlood mee om de oplossing in te vullen; helemaal coronaproof.

Hoe reserveer je een plekje?
De kosten voor deze speurtocht zijn gratis voor leden van OERRR en € 4,- voor niet-leden OERRR/ Natuurmonumenten. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/heumensoord en dan doorklikken naar Agenda. Een kaartje reserveren is verplicht. Het startpunt van de speurtocht is de Beukenlaan in Nijmegen, de hoofdingang van Heumensoord.

OERRR is overal
OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar.

De Rozet