Wilt u adverteren?

Allerzielenvieringen
Op 2 november viert de katholieke kerk Allerzielen, ook in Groesbeek. Dan worden de overledenen van het afgelopen jaar herdacht. Voor de vieringen worden familieleden en nabestaanden van de overledenen uitgenodigd. De naam van elke overledene wordt genoemd en voor ieder wordt een kaarsje ontstoken. In de Cosmas en Damianuskerk is de viering op 2 november om 19.00 uur en in woonzorgcentrum De Meent om 17.00 uur. In de Sint Antoniuskerk in Breedeweg wordt op zondag 31 oktober tijdens de eucharistieviering van 9.30 uur stil gestaan bij Allerzielen.
 
Vieringen dinsdag en donderdag in november, Zielenboek
Voor de maand november is er een wijziging wat betreft het tijdstip van de eucharistieviering op donderdag in de Cosmas en Damianuskerk. Die is dan om 19.00 uur i.p.v. om 9.00 uur.
In november zullen in de vieringen op dinsdag om 9.00 uur en donderdag om 19.00 uur de overledenen worden herdacht, van wie de namen in het Zielenboek staan geschreven. U kunt de namen voor het Zielenboek opgeven in de sacristie of op de pastorie. De kosten per intentie zijn 5 euro.
 
 
Nieuwe website!
De parochie heeft een nieuwe website: www.parochiegroesbeek.nl
De nieuwe website is helder en overzichtelijk. Informatie is snel te vinden.
Ook is deze site goed leesbaar op de mobiele telefoon en iPad.

De Rozet