Wilt u adverteren?

Breder perspectief door opleiding in Duitsland
Je diploma op zak en dan? Met deze vraag kampen veel jongeren die nu in het eindexamenjaar van de havo of het vwo zitten en hopen volgend jaar het felbegeerde papiertje in handen hebben. Voor wie een vervolgopleiding wil gaan doen en wil gaan studeren, kan een kijkje over de grens bij onze oosterburen de moeite waard zijn. Maar welke hogescholen en universiteiten zijn er überhaupt en hoe zit het bijvoorbeeld met het recht op studiefinanciering? Scholieren en hun ouders leren hier meer over tijdens de Nederlands-Duitse Euregio Studiekeuzebeurs op 17 september 2022 bij de Euregio Rijn-Waal.
In totaal tien hogescholen en universiteiten presenteren zichzelf en hun opleidingen op locatie in Kleve. Op de website https://euregio-hochschultag.eu/nl/home-nl/ is bovendien uitgebreide informatie over de verschillende onderwijsinstellingen te vinden.


Aanmelden en meer informatie

Wie op zaterdag 17 september van 10.00 tot 14.30 uur aan de Nederlands-Duitse Euregio Studiekeuzebeurs in Kleve (Emmericher Straße 24, 47533 Kleve (D)) wil deelnemen, kan zich via het aanmeldformulier op de website https://euregio-hochschultag.eu/nl/home-nl/ aanmelden of een e-mail sturen naar gip@euregio.org. Deelname is kosteloos.

De Rozet