Wilt u adverteren?

Multiple Sclerose (MS), de meest invaliderende ziekte onder jongeren. Het is een zenuwslopende en onzekere ziekte. Om mensen met MS en hun omgeving te voorzien van alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten, onderzoeken en nieuwe plannen, organiseert het Nationaal MS Fonds jaarlijks de Nationale MS Dag. Dit jaar doen we het alleen net even anders. Op zondag 8 november 2020 zal de allereerste online editie plaatsvinden, volledig corona proof dus!

Programma
Voor het eerst online en voor het eerst niet een hele dag. Het programma van de Nationale MS Dag 2020 start namelijk om 12:30 uur en eindigt om 16:30 uur. In deze vier uur biedt het Nationaal MS Fonds niet alleen lezingen, maar ook tafelgesprekken, ontmoetingsroulette, een digitale beursvloer en meer. Roos Moggré, bekend van EenVandaag, zal deze middag aan elkaar praten. Verder komen Ed Struijlaart, Ronald Giphart en Madelijne Kool terug in het programma.

Hoe werkt het?
De aanmeldprocedure is gelijk aan vorige jaren. Via nationaalmsfonds.nl/nationalemsdag kun je lezen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Daar kun je het programma bekijken en, niet te vergeten, jezelf aanmelden. Kies bijvoorbeeld voor een lezing over infecties en MS of krijg antwoord op de vraag hoe je samen met jouw behandelteam het beste zorgplan maakt. Ook lezingen als ‘placebo en nocebo’, ‘voeding’ en ‘jong zijn met MS’ komen terug in het programma.

De dag zelf
De dag zelf krijgt wel een andere indeling. In plaats van rijden naar een locatie, kunnen deelnemers heel makkelijk vanuit huis inloggen via een persoonlijke link in de bevestigingsmail. Vervolgens verschijnen de gekozen lezingen automatisch op hun beeldscherm. Veel sessies zijn geheel interactief, dus vragen stellen mag! Bovendien zijn er allemaal leuke extra’s, zoals optredens, de MS@Work Award 2020, een ontmoetingsroulette waar je in gesprek kunt met willekeurige mensen, een digitale beursvloer en nog veel meer!
 
Ben jij erbij?
Kortom, het ziet er naar uit dat het een mooie, informatieve dag wordt! Ben jij er ook bij? Meer informatie of aanmelden kan via: www.nationaalmsfonds.nl/nationalemsdag

De Rozet