Wilt u adverteren?

Op zaterdag en zondag (28 en 29 januari) zal er in ’t MFA Hart te Ewijk het  “Modelspoor Weekend“ worden georganiseerd. Het zeer goed met stands gevulde “Modelspoor Weekend” bestaat uit onder meer In- en verkoop van modeltreinen en toebehoren, 3 modulebanen, expositie Nederlands materieel en een miniatuurkermis. Er zal daarbij uitleg gegeven worden over digitale aansturing van modeltreinen en een demonstratie over het maken van een diorama.

De afgelopen 10 -15 jaar leek de belangstelling sterk verminderd voor modeltreintjes ect. Onder meer door het populaire programma “De Grote Kleine Treinencompetitie“ onder leiding van presentator André van Duin en juryleden Joyce van Diepen en Evan Daes waar MAX op zoek gaat naar de beste modeltreinbouwer van Nederland in combinatie met het gegeven dat heel veel mensen toch nog ergens op zolder iets van treintjes hebben liggen lijkt er weer meer interesse te ontwikkelen.

Bij de kerstmarkt in december in ‘t Hart stond er ook een module opgebouwd dat veel bekijks van kinderen kreeg maar ook van de opa’s en papa ’s die met weemoed terugkeken naar hun “treintjes” periode.

Openingstijden :Zaterdag van 10.00-16.00 uur en zondag van 11.00-16.00 uur.

Entree is 5,00 euro p.p. en kinderen (onder begeleiding) tot 12 jaar mogen gratis.

Locatie  MFA ’t Hart, Den Elt 17, 6644EA Ewijk.

De Rozet