Wilt u adverteren?

Zondag 19 september, 11.00-15.00 uur
Open dag Marikenhuis

Het Marikenhuis, ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker, opende in mei 2015 zijn deuren en viert in september een (verlaat) eerste lustrum. Op zondag 19 september is er een open dag voor iedereen die maar wil. Gratis en voor niets!

De start is om 11 uur met de opening van een jubileumexpositie met werken van vrijwilligers van het Marikenhuis! Daarna kunt u genieten van muziek, verhalen, lekkernijen, kraampjes en workshops voor jong en oud. Vrijwilligers zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over het Marikenhuis (wat is het, hoe werkt het), er zijn kraampjes met heerlijke hapjes en er is een ijscokar. Bent u toe aan iets ontspannend? Laat u dan verwennen met een stoelmassage of doe mee met een yogales.
Bewonder de werken van onze vrijwilligers en doe daarna zelf ook mee met onze crea-groep voor zowel volwassenen als kinderen.
Iedereen is op die dag welkom, huidige en nieuwe gasten, groot en klein. Er staan tenten, dus kunnen veel activiteiten buiten plaatsvinden.

Het Marikenhuis ontvangt u graag op zondag 19 september. Iedere bezoeker ontvangt een leuke Marikenhuis-goodiebag. Maar… op is op!

Het Marikenhuis, ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker, vindt u aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen

www.marikenhuis.nl

De Rozet