Wilt u adverteren?

Nijmegen – Tijdens deze herfstvakantie (23 t/m 31 oktober) is de voorstelling Blote Konten (4+) voor het laatst te zien in Theater Het Badhuis. De voorstelling wordt met veel enthousiasme ontvangen en doet het ook nog eens fantastisch als schoolvoorstelling. Met extra voorstellingen in het weekend en doordeweeks wordt Blote Konten feestelijk afgesloten in Theater Het Badhuis. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.kwatta.info.
In Theater Het Badhuis in Nijmegen kun je deze herfst genieten van Blote Konten, een voorstelling voor 4 jaar en ouder waar je warm van wordt. Een kleurrijk en muzikaal taalspel, ritmisch en bizar, vreemd en toch verstaanbaar. Niet alleen de pers was enthousiast, maar de voorstelling kreeg ook enthousiaste reacties op het Maaspodium in Rotterdam en Festival De Betovering in Den Haag, waar Blote Konten volledig uitverkocht was.
De voorstelling is deze herfstvakantie meerdere dagen te zien in Theater Het Badhuis in Nijmegen en wordt op zondag 31 oktober voor de laatste keer gespeeld. Ga voor kaartjes en meer informatie over de speeltijden naar www.kwatta.info.

De Rozet