Wilt u adverteren?

In het weekend van 11 en 12 juni wordt in Groesbeek voor de 4e keer de kunst & kitschroute georganiseerd. Nadat we vorig jaar de editie online hebben gedaan vanwege Covid kunnen we dit jaar weer bij de kunstenaars thuis op bezoek.
Deze kunstroute is een laagdrempelige expositie van professionele- en amateur kunstenaars die hun werk tentoonstellen in hun eigen omgeving met als doel een breed publiek warm te krijgen voor de grote diversiteit van kunst in de breedste zin van het woord.
Er zijn 40 kunstenaars die op 20 locaties hun deuren openstellen voor publiek en de route is dermate opgesteld dat u dit fietsend, met de auto of (een klein gedeelte) te voet kunt afleggen. Via een flyer kan men de route volgen en worden de deelnemende kunstenaars aan u voorgesteld zodat men zelf de keuze kan maken voor een bezoek. Locaties zijn herkenbaar aan een vlag met het logo van de kunst & kitschroute.
Voor meer info www.kunstenkitschroute.com of volg facebook of instagram. Flyers zijn verkrijgbaar bij alle deelnemers, VVV, Bruna, atelier HUB en By Mariel.
Geniet van de diverse disciplines zoals o.a. schilderen, mozaïek, keramiek, beeldhouwen, leder, textiel en misschien raakt u geïnspireerd om zelf ook eens creatief aan de slag te gaan. We zien u graag!

De Rozet