Wilt u adverteren?

Kosten van een rouwadvertentie

Twee keer per maand in de brievenbus Onafhankelijk en niet gesubsidieerd Totale oplage van 25.000 exemplaren

Stuur een email

De kosten voor het plaatsen van een rouwadvertentie in ons nieuws- en advertentieblad zijn afhankelijk van een aantal factoren. De Rozet gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Beek en bieden aandacht voor al het nieuws in de omgeving van Nijmegen en Berg en Dal. Ons blad houdt de lokale inwoner op de hoogte van wat er speelt in de buurt.

nieuwe afbeelding pand Rozet
newspaper@2x

Factoren die de kosten van een rouwadvertentie bepalen

Bij het bepalen van de kosten van de rouwadvertentie zijn er verschillende factoren van belang. Het belangrijkste is de grootte van de rouwadvertentie die je wilt plaatsen. Ook de verschijningsdatum, de hoeveelheid tekst en de plaats in de krant spelen in een rol bij het bepalen van de kosten. Uiteraard is dit iets waarbij wij graag met je meedenken. Wij helpen je bij het plaatsen van een mooie rouwadvertentie. Zo zijn de inwoners van de gemeente op de hoogte van het verlies van een dierbare. Mochten zij diegene of een van diens nabestaanden kennen, is het voor hen mogelijk om steun te bieden.

Wilt u ook adverteren in De Rozet? Neem contact op!

Ik wil adverteren

Maak gebruik van onze drukwerkservice

Naast ons nieuws- en advertentieblad beschikken wij ook over een drukwerkservice vanuit ons kantoor in Beek. Hier kun je bijvoorbeeld gebruik van maken om een rouwkaart te laten drukken. Kies voor een kaart die past bij de overledene, geef jouw voorkeuren door aan ons en wij gaan aan de slag. Onze redactie denkt graag met je mee en berekent snel de kosten van een rouwadvertentie en het drukken van rouwkaarten. Uiteraard houden wij hierbij volledig rekening met jouw wensen.

Laat je adviseren door onze redactie

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een rouwadvertentie en de bijbehorende kosten. Onze redactie denkt graag met je mee. Wij hebben al jarenlang ervaring met het plaatsen van advertenties in onze blad, of het nu voor bedrijven of particulieren is. Daardoor ben je verzekerd van een betrouwbaar advies. Neem contact met ons op via 024-6843533 of stuur een e-mail naar de.rozet@inter.nl.net.

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash