Wilt u adverteren?

Ook als je dichtbij iemand staat met autisme en er dagelijks mee te maken hebt, blijft de vraag overeind: Wat betekent het nu echt om zelf te leven met autisme?

Speciaal voor ouders, hulpverleners, ambulant begeleiders en vrienden van de UNIT, biedt Mandy Verleijsdonk (1987, psycholoog BSc en ervaringsdeskundige ASS) in een interactieve lezing een kijkje in haar hoofd. Zij slaat een brug tussen haar persoonlijke beleving van autisme en wetenschappelijke inzichten.

Mandy laat zien hoe leven met autisme telkens weer uitdagingen met zich mee brengt: 24 uur per dag en op alle levensterreinen. Mandy is in deze lezing openhartig over de vragen waar ze mee worstelt die veel mensen met autisme en een hoge intelligentie zullen herkennen.

Je bent van harte uitgenodigd op maandag 4 juli op het UNIT Atelier. Vanaf 19.30 uur ontvangen wij jou met een kop koffie of thee en om 19.45 uur start de lezing van Mandy.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage om de kosten van de lezing te dekken is van harte welkom. Het verzamelde bedrag zal geheel ten goede komen aan Mandy en het bijzondere werk dat zij doet om meer begrip te creëren op het gebied van autisme.

Geef je op voor 4 juli a.s. via info@unitacademie.nl

De Rozet