Wilt u adverteren?

 Op 16 april 2024 organiseert het Doelgroeppanel van Netwerk 100 (www.netwerk100.nl) een klankbordgroep bijeenkomst, een interactieve bijeenkomst met als onderwerp “Het bevorderen van het welzijn van ouderen in de wijk”. De inleiding op deze bijeenkomst zal worden gehouden door Miesjel Spruit, manager ouderenwerk van Sterker Sociaal Werk Nijmegen.

Naast een goede (medische) zorg is het van belang dat ook aandacht wordt gegeven aan  het welzijn van ouderen. Welzijn kan  bijdragen aan een positieve gezondheid. Zingeving is een belangrijk onderdeel van welzijn.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in het wijkcentrum ‘De Biezantijn’, Waterstraat 146, Nijmegen.

U hoeft geen lid te zijn van de Klankbordgroep en de bijeenkomst is gratis!

Indien u belangstelling heeft kunt u dit melden via netwerk100@netwerk100.nl

 

 

 

Netwerk 100 werkt nauw samen met ouderen in de regio Gelderland Zuid en Mook en Middelaar om beleid te maken of projecten te initiëren. Het Doelgroeppanel is hierin de groep ouderen die actief meedenkt, mee ontwikkelt en meebeslist. De panelleden zorgen ervoor dat zij op de hoogte blijven van wat er leeft in de dagelijkse praktijk via de Klankbordgroep. Dit zijn ouderen met verschillende achtergronden, die de Doelgroeppanelleden gevraagd en ongevraagd voeden met hun ervaringen, hun visie op belangrijke thema’s en bijdragen aan de adviezen van de landelijke Raad van Ouderen (zie www.beteroud.nl )

 

U bent van harte welkom!

 

 

 

De Rozet