Wilt u adverteren?

De Covid-19-pandemie heeft ons leven op zijn kop gezet. Rotaryclubs en individuele Rotaryleden over de hele wereld hebben zich aangepast en zijn in actie gekomen om een helpende hand te bieden. Holger Knaack, de President van Rotary International, komt op 10 oktober a.s. speciaal naar Nederland voor het eerste virtuele Europese Rotary Institute om te spreken over hoe deze crisis het leven op de lange termijn beïnvloedt: de uitdagingen en kansen voor individuele Rotarians, clubs en Rotary International.  

Centraal staat de vraag: hoe kan Rotary in onze gemeenschappen de biologische, economische, pedagogische en culturele kwetsbaarheid op impactvolle wijze ondersteunen. En het belangrijkste, en volgens de kernwaarden van Rotary, visie en actieplan: hoe moet Rotary het hoofd bieden aan de oorsprong en omstandigheden die deze pandemie hebben veroorzaakt en versterkt? 

De livestream van het Rotary Institute voor 90 Europese districten is te volgen via www.Rotary.nl/institute (10.00 – 12.30 uur). Om 11.15 uur is er een speciale talkshow onder leiding van Rutger Mazel (buitenland redacteur NPO) met als gasten Stef Oud, Ernst Suur en Susan Kraaijeveld van War Child en Boyan Slat van The Ocean Clean Up.

Aansluitend is Holger Knaack de hoofdgast in “Rotary In Nederland” (13.30 – 14.30 uur), een livestream sessie voor alle Rotary- en Rotaract leden van Nederland. Fellow-Rotarian Jörgen Raymann interviewt de president en wordt daarbij ondersteund door een aantal jongeren, studenten en Rotaracters, die aanwezig zijn in de studio en vragen stellen over Rotary, de ambities en de 4 focusgebieden van Holger Knaack.

De Rozet