Wilt u adverteren?

Speeddating nieuwe stijl, en bovendien corona-proof: Geen enge zaaltjes, krappe tafeltjes en een moordend tempo. Met Hike for Love ga je heerlijk de hei op, voor een prachtige wandeling in goed gezelschap. Het lijkt haast een welkome bijkomstigheid: Alle andere wandelaars zijn ook single!

Had je al geen plannen voor kerst? Of mag je niet meer bij vrienden op bezoek door alle strenge regels? Geen probleem! Ga lekker uitwaaien op de Mookerhei. Op zondag 27 december komt Hike for Love als primeur voor regio Nijmegen. Een hiking event voor singles van alle leeftijden. Dit keer een rondwandeling over de prachtige en historisch interessante Mookerhei. Ontdek dit unieke gebied, maar vooral: ontdek nieuwe mensen die ook actief en single zijn!

Irene Ploeg, initiatiefneemster, spreekt super enthousiast én uit eigen ervaring: ”De natuur ontdekken is prachtig, maar samen is alles zo veel leuker dan alleen.” Zelf heeft ze 4 jaar geleden op een klassiek speeddating event haar Mr Right (en inmiddels man) Rob leren kennen. “De 2 minuten die we kregen om te praten aan een tafeltje waren veel te kort om de vonk te laten over springen. Het klikte pas na afloop, bij een drankje aan de bar en de steeds enthousiastere verhalen over lekker eten koken en onze ideale vakantie, een trektocht door de Dolomieten. Op dat moment sprong de vonk over.”

Twee jaar later zijn ze getrouwd, waarvan een fotoserie op de Mookerhei getuigt. “Ik heb mijn legendarische ‘schat van de Mookerhei’ gevonden. En ik gun alle singles hetzelfde. Daarom organiseer ik dit event, in de hoop dat zoveel mogelijk singles erop af zullen komen. “Succes is verzekerd: Een heerlijke wandeling, een gezellige dag in goed gezelschap, en misschien zelfs die speciale klik.”

Irene heeft al jarenlang bijeenkomsten georganiseerd rondom speciale thema’s voor inspiratie en persoonlijke ontwikkeling onder de naam Imagination Club. Dit keer wordt het dus voor een speciale doelgroep. “In de toekomst wil ik ook fietstochten, diners en andere uitjes voor singles gaan organiseren. Dus meld je in ieder geval aan voor de nieuwsbrief, of volg ons op de (tijdelijke) website: www.imaginationclub.nl. Hier vind je straks alle activiteiten die nog gepland gaan worden onder ‘Agenda’. Aanmelden voor deze activiteit kan ook daar, onder ‘Contact’.
 
De wandeling is corona-proof en vindt plaats op zondagmiddag 27 december. De wandeling is ca. 7 km en de totale bijeenkomst zal ca. 3 uur duren. Deelname is €15 p.p. incl. consumpties onderweg en is vooraf te voldoen. Nadere informatie volgt na inschrijving. Het streven is om min. 6 dames en 6 heren (12 personen) bijeen te krijgen, het max. is 24 personen. De deelnemers zullen twee aan twee wandelen (op voldoende afstand!) in steeds wisselende samenstelling. Alles onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Bij meer dan 24 deelnemers zullen er afzonderlijke groepen gevormd worden ingedeeld op leeftijd.

Aanmelden kan tot en met zondag 20 december via www.imaginationclub.nl/contact of per mail via singlesforlovenijmegen@gmail.com. 

De Rozet