Wilt u adverteren?

GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op maandag 28 november 12 en 19 december in Sporthal Heuvelland in Groesbeek. En op woensdag 7 en 21 december in het Kulturhus in Beek. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?
Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Groesbeek?
– Maandag 28 november van 12.00 16.00 uur
– Maandag 12 december van 12.00 16.00 uur
– Maandag 19 december van 12.00 16.00 uur
Locatie: Sporthal Heuvelland, Ambachtsweg 8a, Groesbeek

Wanneer komt de GGD naar Beek?
– Woensdag 7 december 16.00 – 20.00 uur
– Woensdag 21 december 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6, Beek

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus.
Kijk voor meer informatie over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour. Hier zie je waar de GGD komt en vind je informatie over het voorlichtingsteam dat in Beek en Groesbeek helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

De Rozet