Wilt u adverteren?

Met als thema Geen Vierdaagse, wel het vierdaagsegevoel trekken ook dit jaar de boeren uit het Rijk van Nijmegen op 20 juli door de Nijmeegse binnenstad om gladiolen en vierdaagseboeken te verkopen voor het Marikenhuis, inloophuis voor iedereen geraakt door kanker. Om 11 uur worden de boeren op het stadhuis ontvangen door burgemeester Hubert Bruls en daarna trekken ze met een kar en een pluktrein door het centrum van Nijmegen om gladiolen te verkopen. Maar niet alleen gladiolen, ook kunt u voor het goede doel de spannende vierdaagsethrillers aanschaffen, die auteur Rudy Dek in loop der jaren heeft geschreven rondom het thema Vierdaagse. Er zijn meerdere titels verkrijgbaar. Ook het bekende Rad van Fortuin zal weer opgesteld staan, waarmee u mooie prijzen kunt winnen.

Een bos gladiolen of een spannend vierdaagseboek kost €3,50. Twee bossen of boeken voor €6,- Combineren van gladiolen en boeken mag natuurlijk! Kom op dinsdag 20 juli, vanaf 11 uur, naar het centrum van Nijmegen om het Marikenhuis te steunen!

De boeren vragen met deze actie aandacht voor de ‘inhaalzorg’, zorg die door corona is uitgesteld. Dit treft ook mensen die te maken hebben met kanker, en hun naasten. Vorig jaar leverde de gladiolenactie van de boeren bijna € 1200,– op. Dat bedrag willen ze dit jaar ruimschoots overtreffen…

De Rozet