Wilt u adverteren?

Fotoborden en hoog water in de stad

Ook al zijn er dit jaar opnieuw geen Vierdaagsefeesten, toch gaat de derde week van juli niet onopgemerkt voorbij. De binnenstad, waar normaal gesproken zo’n 40 podia samen het grootste evenement van Nederland vormen, is aangekleed in Vierdaagsefeestensfeer. De terrassen zijn geopend, reservering niet nodig, al zijn sommige terrassen (De Kaaij) in verband met hoog water verplaatst.

Ook staan er diverse fotoborden in de stad, waarmee je je voor heel even artiest op de Vierdaagsefeesten kunt wanen. Een gezamenlijke actie van alle podia, met de boodschap: we missen jullie, tot volgend jaar!

Op de website van Vierdaagsefeesten is te vinden wat er, naast de terrassen, wél door kan gaan dit jaar. In de Stevenskerk vind je Stevenskerk Live concerten, Schrijvers in de Stevenskerk, programma vanuit het Valkhof Festival en kun je abseilen van de Stevenstoren. Het Valkhof Festival presenteert daarnaast programma in Openluchttheater De Goffert, Doornroosje en Extrapool. Otis Park strijkt neer in Brebl. Hubert en De Achtertuin hebben een speciaal Vierdaagsefeestenprogramma op hun terras. De bibliotheek organiseert een jongerenprogramma op Roze Woensdag en dagelijks een escaperoom voor families (7+). Voor alle programma is kaartverkoop of reservering nodig, sommige locaties zijn inmiddels uitverkocht! Het complete overzicht vind je op www.vierdaagsefeesten.nl.

De Rozet