Wilt u adverteren?

Nadat burgermeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal en Walter Hamers, bestuurder van Orientalis, op 11 december twee snoeren met elkaar verbonden, was het licht ontstoken en daarmee het Feest van Licht 2020 officieel geopend. Het jaarlijkse winteruitje in Orientalis, dat dit jaar vier weken zou duren om de drukte te verspreiden, kon beginnen!

We hadden goede hoop en waren er helemaal klaar voor. Het programma was mooier dan ooit; er waren traditiegetrouw twee kerststallententoonstellingen en door een coproductie met Lindenberg Cultuurhuis was het buitenpark omgetoverd tot een magische en bijna sprookjesachtige lichtroute.
 
De eerste drie dagen vlogen voorbij. Bezoekers waren enorm enthousiast, iedereen hield zich aan alle Corona-maatregelen, totdat onze angst werkelijkheid werd. In de ingelaste persconferentie op maandag 14 december werd duidelijk dat er een strengere lockdown kwam en hiermee ook het Feest van Licht haar deuren zou moeten sluiten. Ontzettend spijtig, maar we kijken positief terug op drie fantastische dagen. Om al het moois niet verloren te laten gaan en om iedereen die nog van plan was het Feest van Licht te bezoeken toch de mogelijkheid te bieden om een kijkje te nemen, hebben we de sfeer proberen vast te leggen.
 
We brengen het Feest van Licht 2020 naar jouw beeldscherm! 
Bekijk de video hier: https://youtu.be/HqCKF5khOUM
 
Namens ons hele team: fijne feestdagen en hopelijk tot volgend jaar!

De Rozet