Wilt u adverteren?

Vanaf 6 t/m 11 augustus 2022 exposeert Caroline van den Boomen-Verkoelen in de Noodschuur in Ewijk (Adres: Dijk 7).

Te zien zijn schilderijen, voornamelijk in acrylverf en aquarelverf. De expositie is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00, de toegang is gratis. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De Noodschuur is een voormalig dijkmagazijn, met een fantastisch uitzicht op de rivier de Waal. Over de dijk lopen diverse favoriete fiets- en wandelroutes.

Caroline van den Boomen-Verkoelen (schilderes)

E-mail: caroline.verkoelen@gmail.com
Telefoon/WhatsApp: 06 – 15 29 22 10
Internet: www.ArtCaroline.nl (binnenkort gelanceerd)
Facebook: www.facebook.com/ArtCarolineCreations/

Caroline is al vanaf jonge leeftijd graag creatief bezig. Binnen het gezin werd altijd veel geknutseld, getekend en geklust.
De schilderes volgde over de jaren veel verschillende schildercursussen in Nederland en in het buitenland, en nam deel aan diverse creatieve workshops.
Volgens Caroline: “Het volgen van cursussen blijf ik regelmatig doen, want behalve dat het gezellig is, leer ik er altijd van, maar vooral inspireert het me om te zien hoe anderen met kunst en bepaalde technieken omgaan.”

Caroline houdt van afwisseling, daarom vindt ze het prettig om te variëren in materialen, in onderwerpen en gedetailleerdheid, waardoor ze een diversiteit aan werken maakt. Momenteel werkt ze voornamelijk met acryl- en aquarelverf.

Het laatste jaar heeft ze zich veelal laten inspireren door elegante vrouwenbenen en schoenen met hoge hakken (te zien tijdens de huidige expositie). Behalve hoge hakken, bestaat haar recentere werk voornamelijk uit portretten, veelal in opdracht geschilderd.

De Rozet