Wilt u adverteren?

In het weekend van 11 en 12 maart van 11.00-17.00 exposeren 4 kunstenaressen in het kerkje van Persingen.

Anne Thoss maakt ‘Objectkisten’ die een verhaal of geschiedenis vertellen. De kisten en koffers zijn plekken waar verhalen en geheimen bewaard en doorgegeven worden. Hier wordt een verscheidenheid aan materiaal en technieken gebruikt.

Margot van Neerven is altijd geïnspireerd geweest door compositie en industriële constructies. De diversiteit aan lijnen, vlakken en bijzonder kleurgebruik vormen samen een onverwachte gelaagdheid in haar schilderijen waardoor er een nieuw landschap ontstaat.

Judith Walboomers maakt sierlijke, figuratieve bronzen beelden die heel herkenbaar zijn. Belangrijke thema’s zijn: bloemen, handen en vrouwen. Allemaal thema’s met een eigen verhaal en diepere betekenis. Het zijn gedetailleerde   beelden met een boodschap van kracht en vertrouwen die positiviteit uitstralen. Kwetsbaar maar sterk.

Marlous Arnold ontwerpt en vervaardigt moderne sieraden Haar inspiratie haalt zij uit de natuur, het materiaal zelf, kunst of poëzie. Door haar vrije manier van werken met verschillende materialen in combinatie met edelstenen, ontstaat er een uniek sieraad.

De Rozet