Wilt u adverteren?

Paulien Cornelisse verbleef voor het Erfgoedfestival in het Flipje en Streekmuseum Tiel en het Regionaal Archief Rivierenland en deed onderzoek naar een man die veranderde in een kers. Een zoektocht die eindigt met een nieuwe zoektocht: waar is de gouden kersenpit gebleven. Akwasi was deze zomer in het Afrika Museum en vraagt zich af wat daar toch allemaal gebeurt en welke plek het museum inneemt in het culturele landschap. Benieuwd? Bekijk het online tijdens het Erfgoedfestival op 25 oktober om 12.00 uur via erfgoedfestival.nl, sociale media en Youtube. In het voorprogramma staat het Gelderse talent zangeres Jahlynn Kalkman.

Een mix van Gelderse talenten en gevestigde namen gingen deze zomer op ontdekkingstocht op bijzondere Gelderse erfgoedlocaties. Daar lieten zij zich, voor het Erfgoedfestival, inspireren tot het maken van nieuw werk, gebaseerd op het thema Oost/West. Zondag 27 september presenteerden de artiesten in Musis Arnhem hun resultaat tijdens de opening van het Erfgoedfestival, tevens aftrap van de Maand van de Geschiedenis.
Alle optredens zijn tijdens de opening live opgenomen en zijn deze maand online te zien: elke woensdag om 14.30 uur een voorprogramma door een Gelders talent, elke zondag vanaf 12.00 uur het optreden van twee van de topartiesten.
Zondag 25 oktober staan Paulien Cornelisse en Akwasi op het programma met in het voorprogramma op woensdag 21 oktober: Jahlynn Kalkman.
De eerdere optredens van het Erfgoedfestival kun je hier terugkijken: erfgoedfestival.nl/online

Het volledige programma vind je op erfgoedfestival.nl

Blijf op de hoogte
Niets missen van het Erfgoedfestival? Volg het festival op je favoriete sociale mediakanalen en meld je aan voor de festivalnieuwsbrief via erfgoedfestival.nl.

Over het Erfgoedfestival
Het Erfgoedfestival is een initiatief van Erfgoed Gelderland en wordt ondersteund door de Provincie Gelderland. Dit is het zesde festival.

De Rozet