Wilt u adverteren?

EHBO op bezoek bij Peutercafé Leuth

Vorige keer kwamen er twee politieagenten op bezoek bij het Peutercafé in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 4. Nu is het de beurt aan andere hulpverleners. Maandag 1 november komen er van 10:00 – 11:30 uur twee EHBO’ers op bezoek. Deze vrijwilligers uit Millingen verlenen eerste hulp bij ongelukken en weten heel goed hoe ze mensen moeten helpen die zich bezeerd hebben. Ze vertellen hoe het is om EHBO’er te zijn en laten ook zien welke spullen ze daarbij gebruiken. Peuters en ouders kunnen al hun vragen stellen en wie weet nemen ze ook hun EHBO-koffer mee.

Over het Peutercafé
In het Peutercafé kan je kind lekker spelen en fruit eten. Daarnaast kun je ook andere ouders, opa’s, oma’s of gastouders ontmoeten. Heb je nog leuke ideeën voor een bijeenkomst of is er een onderwerp waarover je meer wil weten? Laat het weten, dat geeft het peutercafé inspiratie! Je kunt mailen naar jesse.jansen@fortewelzijn.nl of bellen met 06-82 61 26 12.

Peutercafé Leuth wordt georganiseerd door een aantal ouders uit Leuth in samenwerking met Forte Welzijn, Partou en Kulturhus Leuth. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. De activiteit is vrij toegankelijk voor inwoners van Leuth en omliggende dorpen.

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.

De Rozet