Wilt u adverteren?

Op woensdag 15 februari moet Alex Schot als één van de eerste ‘dapperen’ verschijnen voor de drievoudige rechtbank in ‘S Hertogenbosch. Hij zou aan honderden mensen het levenseinde middel hebben geleverd en hij wordt gelinkt aan 33 zelfdodingen.

De komende jaren zal de Steungroep Dappere Burgers (SDB) bij álle rechtszaken die gaan spelen de publieke tribune bevolken en de ‘dapperen’ morele steun bieden d.m.v. protestacties.

Op woensdag 15 februari verzamelen de leden van de SDB zich om 08.15 uur voor een demonstratieve optocht vanaf CS ’S Hertogenbosch naar de rechtbank. De leden van de SDB zijn Alex Schot en dappere anderen dankbaar dat zij zoveel Nederlanders voorzien hebben van een legaal levenseinde middel. Legaal om te bezitten, illegaal om te verstrekken voor een zelfgekozen levenseinde. Zij, die handelden uit idealistische motieven, riskeren een gevangenisstraf van drie jaar, want hulp bij zelfdoding is in de Nederlandse wetgeving strafbaar. De SDB én de ‘leveranciers’ – de dapperen – staan voor de autonome route. De SDB beroept zich op het recht om zélf te beslissen en te handelen bij het vormgeven van het levenseinde, en de hulp te zoeken die daarbij gewenst is.

De SDB roept sympathisanten op om woensdag 15 februari 0m 08.15 uur te verzamelen voor het Centraal Station van ‘S Hertogenbosch en mee te lopen naar de rechtbank. Informatie kunt u vinden op www.steungroepdappereburgers.nl

 

De Rozet