Wilt u adverteren?

Een kleine groep twitteraars heeft in december het initiatief genomen om de zwijgende meerderheid een stem te geven. Uit het snelgroeiende aantal volgers (2.500 in de eerste 24 uur) en de populariteit van #2januariTwitterDemonstratie en #16januariTwitterDemonstratie blijkt dat hier grote behoefte aan is.

Wij willen onze waardering laten blijken voor al die mensen die hard werken om ons uit deze pandemie te helpen, stilstaan bij alle overledenen en alle mensen die long-covid opgelopen hebben laten weten dat ze gezien worden.

Dat gaan we doen op zondag 23 januari van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur.

Deze datum is zondag 16 januari 18.00 uur op Twitter en Facebook bekend gemaakt. Mensen kunnen zich nu aanmelden voor een manifestatie in Utrecht en Nijmegen. In beide steden staan we op het Stationsplein.

Wij gaan die dag een ander geluid laten horen. Een positief geluid. Een vreedzaam geluid. Een vriendelijk geluid.

Uiteraard hebben wij last van de pandemie, zetten we vraagtekens bij bepaalde maatregelen en doen wij het ook niet altijd goed. Wij zijn niet blij met de lockdown en daar gefrustreerd, verdrietig en bezorgd over. Wij zien echter de noodzaak en begrijpen het belang omdat wij vertrouwen hebben in de wetenschap. Dat geluid gaan we 23 januari laten horen.
Op www.zwijgendemeerderheid.com staat alles over onze doelstellingen en onze actie.
De site wordt regelmatig bijgewerkt.

Wilt u meer informatie neem dan contact op via
info@zwijgendemeerderheid.com

De Rozet